We love Creatief Utrecht

Tijdens kunstgras 2010 werd het boekje We love Creatief Utrecht gepresenteerd. De voorzitter van het faculteitsbestuur Kunst & Economie Derk Blijleven heeft tijdens deze avond een exemplaar mogen overhandigen aan Frits Lintmeijer, wethouder van Cultuur in Utrecht.


Deze publicatie is een initiatief van Xpert CMKB. Utrecht kent veel creatief talent die ideeen en concepten weten om te zetten in vernieuwende producten en diensten. Xpert CMKB vroeg daarom een aantal van deze professionals waar zij van dromen, wat ze beweegt, inspireert en welke tips ze hebben voor anderen.

De lijst van talenten is samengesteld dankzij de hulp van een groep Utrechtse creatief professionals. Tijdens een vruchtbare sessie in het Centrum voor Beeldende Kunst Utrecht heft Xpert CMKB een panelgroep, bestaande uit Utrechtse vakmensen, gevraagd met hen te brainstormen over de best practices uit de Utrechtse creatieve sector. Uiteindelijk bleven er zestien ondernemers over met een authentiek en inspirerend verhaald.
Het boekje is te verkrijgen via info@xpertcmkb.nl. Je kunt het boekje ook online bekijken via publicities: We love Creatief Utrecht

Pet van de Luijtgaarden maakte de portretten van de geinterviewden.

woensdag 10 november 2010

terug naar het overzicht

Comments are closed.