Illustraties en studenten

Al in 2015 kreeg Studio Vrijdag de opdracht van Hogeschool Utrecht om de wervingscampagne voor de Faculteit Natuur en Techniek te ontwerpen. We wilden een extra illustratieve laag aan de bestaande huisstijl toevoegen. De illustraties visualiseren de studie. Gino Bud Hoiting maakte de illustraties voor de opleiding Built Environment. De combinatie van illustraties met portretten van studenten van de faculteit, leverden mooi en toegankelijk materiaal op. We kregen dan ook de vraag dit voor alle faculteiten te doen.

Zodoende hebben we het afgelopen jaar met veel plezier mogen samenwerken met Aron Vellekoop Leon, Spielerei, Hedof, Merijn Hos, Leendert Masselink, Rueben Millenaar, Robert-jan Lechner en Stefan Glerum. Kijk bij lees meer voor een kleine selectie.

woensdag 11 januari 2017

terug naar het overzicht

Comments are closed.