english

Studio Vrijdag werd in 1999 opgericht door Seda Angenent en Sappho Panhuysen.
De studio werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in de culturele, de commerciële en de non-profit sector. Vrijdag richt zich op huisstijlen, campagnes, illustratie, websites, tentoonstellings- en boektypografie.
Helderheid staat centraal, zowel richting de opdrachtgever, als in de vertaalslag naar het ontwerp. Daarbij spelen oog voor typografie, detail en afwerking een belangrijke rol: voor zowel campagne als flyer.

De studio werkt, indien nodig, op projectbasis met verschillende specialisten – fotografen, programmeurs, schrijvers, dtp-ers – en bezit de expertise een project volledig te coördineren.

Studio Vrijdag werkt o.a. voor Berculo advocaten, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Cultuurkwesties, Doenja Dienstverlening, Gezondheidscentrum Oog in Al, Hall of Frame, HBO-Raad, Hogeschool Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Museum Speelklok, Opslag voor Cacao, Schrijf-Schrijf, Uitgeverij Spectrum, Stadsmaatschap Huisartsen Utrecht, Stichting Cultuurpromotie Utrecht, Taskforce Innovatie Regio Utrecht, Viatore, Xpert CMKB.